Contact

Heb je een vraag of opmerking?

Laat hier je naam en emailadres wanneer je een vraag of opmerking hebt. Wij kunnen niet ingaan op individuele medische problematiek. 

Ook de moeite waard:

Dream Perfection - bijbel lezen
Geloof

Geloof is een vast vertrouwen op God, gebaseerd op waarheid en (historische) feiten. Het is het fundament dat mensen betekenis en steun geeft voor hun hele leven, ook in momenten van twijfel en hun eigen onzekerheid (vgl. Marcus 9: 23-24). Het Oude Testament vertelt al over een dergelijk vertrouwen (vgl.

Read More »
Oksel
Symptomen

Een symptoom is een klacht of (typisch) kenmerk van een ziekte of letsel (trauma). Het kan door een arts worden waargenomen in de vorm van een bevinding of door de patiënt zelf als klacht worden gerapporteerd. Een symptoom is de kleinste onderzoekseenheid die in de geneeskunde kan worden beschreven. Veel

Read More »

Een vraag stellen of je ervaringen delen?

Hieronder kun je reageren op dit artikel. Je kunt feedback geven op het artikel, vragen stellen en/of waardevolle aanvullingen of adviezen geven. Ook kun je je ervaringen delen. Andere lezers kunnen daar baat bij hebben en daar weer op reageren. Het kan een manier zijn om in contact te komen met andere mensen die met hetzelfde probleem kampen of dezelfde interesse hebben. Reacties worden niet automatisch gepubliceerd. Dit gebeurt nadat ze door de redactie van Mens & gezondheid gezien zijn. Daar kan soms enige uren overheen gaan.

M.G. Sulman
M.G. Sulman
Scribent is al bijna 25 jaren werkzaam in het forensische werkveld. Hij heeft al meer dan 20 jaar (beroepsmatige) schrijfervaring en al maar dan 15 jaar schrijft hij artikelen op het gebied van gezondheid en psychologie. Hij volgt ieder jaar één of meerdere cursussen en trainingen op het gebied van gezondheid, psychologie en agogiek. Scribent houdt zijn artikelen over ziekten, aandoeningen en stoornissen (DSM-5) zo actueel mogelijk. Om die reden is hij geabonneerd op diverse (vak)bladen, zoals het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde (NTvG) en het Nederlands Tijdschrift voor Dermatologie en Venereologie. Ook schaft hij regelmatig nieuwe literatuur aan om zijn artikelen —daar waar nodig— aan te vullen.